Ja arsyeja pse ju del gjak kur lani dhëmbët

Ndonjëherë ndodh që gjatë pastrimit nga mishi të del gjak, apo edhe para se t`i pastroni ata dhe për këtë ka disa arsye pse ndodhë.

Këto janë arsyet se pse del gjak nga mishi i dhëmbëve :

Jeni duke ngrënë shumë ushqime të shpejta (siç është hamburgeri).

Jeni femër (femrat e kanë më të ndjeshëm mishin e dhëmbëve).

Nuk e mbani mirë higjienën e gojës.

Nëse jeni duke e marr ndonjë terapi mjekësore.

Infeksion i mishrave.

Pini duhan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button