fbpx

Fatmir Sejdiu: Duhet të bisedohet për çdo milimetër

Ish-presidenti i vendit, Fatmir Sejdiu, thotë se duhet të bisedohet për çdo milimetër duke folur për përcaktimin e kufirit me Malin e Zi.

“Është dashtë një përgatitje më e mirë, është i nevojshëm edhe një debat shkencor dhe  marrja e një qëndrimi të pjekur politik për të lëvizur mëtutje,” është shprehur Sejdiu në emisionin “Politikë” me Sejdi Demirin, në TribunaChannel.

E gjithë ajo që ka ndodhur sipas tij, do të reflektojë dhe ka qenë atak edhe në cështjen e funksionimit të institucioneve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button