fbpx

“Fundoset” anija “Rojal Maqedoni” (FOTO)

Shirat e rrëmbyeshëm e kanë rritur nivelin e ujit të Vardarit, për këtë, anija e vendosur në këtë lumë, e quajtur “Rojal Maqedoni”, ka filluar të “fundoset”.

E para nga tre anijet, i cili filloi të punojë përpara dy vjetëve, dje ka qenë i përmbytur te hyrja e parë.

Përndryshe, anija “Rojal Maqedoni” funksionon si kafiteri dhe restorant, ndërkaq gjendet përballë ndërtesës së MEPSOS nga ana e majtë e Urës së Gurit.

mostot-na-glaijata-pod-voda galijata-pod-voda timthumb (1)

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close