fbpx

Në Wilson diplomon me sukses gjenerata e dytë (FOTO)

Dje në shkollën Woodrow Wilson është organizuar cemeronia e diplomimit të gjeneratës së dytë të shkollës së mesme.

Të pranishëm në këtët ceremoni, për të ndjekur suksesin e më të dashurve të tyre ishin shumë familjarë dhe miq si dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, shkëlqesia e Tij, z. Fatos Reka, Rektori i Universitetit të Tetovës dhe përfaqësues të Universitetit të Europës Juglindore, të cilët mbajtën edhe fjalë rasti.

Në Wilson diplomon me sukses gjenerata e dytë

“Nxënësit e shkollës së mesme janë krenaria dhe trashëgimia jonë”, deklaroi Drejtoresha e përgjithshme z-nj. Elita Masha, e cila gjithashtu i përgëzoi për diplomimin dhe ju dëshirojë shumë suksese në të ardhemen. Nxënësit e shkollës Wilson do të vazhdojnë shkollimin e tyre në universitete te ndryshme brenda dhe jasht shtetit.Në Wilson diplomon me sukses gjenerata e dytë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button