fbpx

Vetëm dashuritë e thella…

“Vetëm dashuritë e thella sjellin zhgënjime të thella”

Thënie nga Martin Luther King, Jr. Ai ishte një amerikan klerik, aktivist dhe lider i shquar i Lëvizjes së të Drejtave Civile afrikano-amerikane.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button