fbpx

Kafshoi mollë të thjeshtë, por kur e shikoi brendësinë, mbeti e habitur! (FOTO)

Natyra është e mahnitshme, apo jo? Pikërisht kur mendoni se dini gjithçka, paraqitet diçka që tërësisht do t’ju bind në këtë.

Asgjë nuk është siç duket! Kjo pemë e çuditshme është shembull i përkryer. Nga jashtë duket se është mollë normale, por kur ta kafshoni do të shihni diçka që nuk e keni pritur.

Kjo perlë rozë – lloj molle. Duken sikur të jenë nga një botë tjetër.

I ka zhvilluar Albert Eter në vitin 1944 dhe janë të njohura sipas brendësisë rozë. Këto mollë të shijshme mund të gjenden vetëm në Kaliforni. Shija e tyre është përshkruar si ëmbëlsi e përkryer. Këto mollë piqen nga fundi i muajit gusht deri kah mesi i muajit shtator.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close