fbpx

Asnjë gjuhë nuk mund të …

“Asnjë gjuhë nuk mund të shprehë fuqinë, bukurinë, heroizmin dhe madhështinë e dashurisë së Nënës..!”

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close