fbpx

Kujdesuni për ushqimin e fëmijëve

Pas një ditë të zënë, ju doni që fëmijëve tuaj të jua shërbeni një  darkë të shijshme.

Por ju duhet që në këtë racion të shërbeni edhe perime, ndonëse fëmijët nuk i dëshirojnë shumë ato.

Por ju duhet t’i bëni disa kombinime që në ushqimin e përgatitur të ketë edhe perime, transmeton Klan Kosova.

Ktheni fëmijët tuaj kokëfortë nga refuzues për të ngrënë perime në fëmijë që do t’i duan ato.

-Bëjeni ushqimin që fëmijëve të ju duket sikur argëtim

-Le të përgatisin dhe ata me ju

-Blini perimet bashkë me fëmijët

-Bëni zgjedhjet e duhura të perimeve

-Hani perime me shumë ngjyra

-Ftoni shok të tyre për dark

-Bëjeni ushqimin të duket interesant

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close