fbpx

Meshkujt VS Femrat, kaq të ndryshëm dhe njëkohësisht kaq të njëjtë (FOTO)

Femrat shpesh thonë  “Të gjithë meshkujt janë njësoj” dhe meshkujt nga ana e tyre thonë thjesht “Feeemra!”. Këto ndryshime janë pikërisht ato që na bëjnë të veçantë dhe të duam njëri tjetrin.

Edhe pse shpesh na kritikojnë, meshkujt nuk bëjnë dot pa femrat. Ata janë mësuar t’i duan ato me përkëdhelitë, nazet, të mirat e të këqijat e tyre. Po mos ndryshonim në këto gjëra me siguri nuk do të ishim për njëri-tjetrin, sepse siç thotë dhe një shprehje “Të kundërtat tërhiqen”.

Ja disa foto që e vërtetojnë më së miri këtë…
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close