fbpx

Facebook teston risinë e rradhës në ikonat e reagimit

Rezulton se dekorimet me lule në Messenger nuk janë gjithçka që Facebook ka rezervuar për Ditën e Nënës. Kompania tani është duke testuar një ikonë të re vetëm për pushime, edhe një herë, ajo përfshin lule.

Dhe kjo nuk përfshin Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me sa duket. Disi ironike, duke pasur parasysh se disa përdorues në botë u ankuan në lidhje me kohën e opsionit në Messenger për Ditën e Nënës, duke argumentar se ishte i njëanshëm ndaj SHBA-së, transmeton TechSot.Al.

Duke lënë mënjanë këtë detaj, vlen të përmendet se kjo është hera e parë që ne kemi Facebook me 5 ikona reagimesh. Duke iu referuar këtij veprimi nga gjigandi i rrjetit social, kjo do të thotë se Facebook mund të zgjerojë ikonat e reagimeve rajonale dhe trendet në të ardhmen.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close