fbpx

Më e pëlqyera në Instagram nuk është më fotoja e Kendall Jenner. Ja puthja që e ka sfiduar

Një lajm që nuk i ka pëlqyer Kendall Jenner. Ajo nuk ka më foton më të pëlqyer në Instagram.

Një foto e vjetër me sipërfaqje të grimcuar e Justin Bieber dhe Selena Gomez, Jelena-s, duke u puthur ia kaloi me 7,000 pëlqime.

Fotoja e Kendall deri pak kohë më parë kishte 3,561,311+ pëlqime, ndërsa Jelena preku shifrën 3,570,045+ pëlqime, thënë në kohë të shkuar, duke qenë që pëlqimet ndryshojnë vazhdimisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close