fbpx

Ja cilat janë institucionet më të korruptuara në Maqedoni

Grupi “IPA Projekte” ka realizuar anketa në terren dhe ka dalë në përfundimin se shumica e qytetarëve mendojnë se policia dhe gjykatat janë institucionet më të korruptuara në vend.

Kjo u tha në konferencën ”Mbështetje për parandalimin efikas dhe luftën kundër korrupsinit”, projekt i mbështetur financiarisht nga BE-ja.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close