fbpx

Terapia me kripë për kujdesin e lëkurës

Konsumi i tepërt i sasisë së kripës mund të jetë i dëmshëm për shëndetin.

Por, përdorimi i kripës mund të ketë edhe ndikime pozitive meqenëse përdorimi i saj po bëhet gjithnjë e më efikas për alergji dhe shtimin e shkëlqimit në pamjen tuaj.

Sipas studiuesve, kripa ka cilësi të pabesueshme, e cila mund të përdoret për haleterapi apo terapi e thatë e kripës.

Kripa thith papastërtitë nga trupi juaj dhe ndihmon në lirimin e mukusit, kështu që mund të kolliteni apo ti nxirrni jashtë toksinat. Kjo do të ndikojë në shtimin e energjisë dhe përmirësimin e mirëqenies së përgjithshme.

Kripa lëshon jonet negative që nxisin relaksimin, ndryshe nga jonet pozitive ku jemi të ekspozuar përmes telefonave celularë dhe kompjuterëve.

Pas 20 minutave terapi, do të kemi lëkurë më të butë dhe më të hollë, falë efekteve antibakteriale të kripës.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close