fbpx

Internet pa pagesë, Wi-fi në Qendër të Shkupit

Komuna Qendër nga 1 dhjetori, në bashkëpunim me internet provajderin “Sun Wireless” ju mundëson qytetarëve, turistëve dhe vizitorëve të komunës Qendër internet pa pagesë.

Wireless-i do të vendoset në shumë rrugë të qytetit të Shkupit, rrugën Maqedonia, Sheshin e Qytetit,, në Qendrën tregtare të Shkupit, afër kishës në Kala dhe rrugë të tjera që përfshinë komunën  qendër. 

Nga komuna thonë se ky është një hap para për modernizimin e internetit pa kabllo ose Wireless në këtë komunë.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close