fbpx

Përbindëshi Ferrari FXXK (Foto)

La Ferrari nuk ishte e mjaftueshme për një njeri, thanë përfaqësuesit e kompanisë së tyre.

Andaj këta menduan edhe njëherë dhe krijuan diçka të re, dhe më të fuqishme se ajo.

Pra bëhet fjalë për një makinë, Ferrari FXXK, dhe siç duket projektuesit e saj u ndanë të kënaqshëm duke thënë se, kjo bishë ka dyfishin e shpejtësisë së La Ferrarit.

Pra përbindëshi FXXK, është produkti i fundit i ndarë nga Ferrari Corse, e kështu në mënyrë tipike mund të garosh me ndonjë F1, apo me ndonjë Bugatti Veyron, ngase kur projektuesit treguan për dyfishin e shpejtësisë së La Ferrarit, ju vet mund ta paramendoni çfarë mund të ndodhë, përcjellë Klan Kosova.smallhead_on_a

engine_a

front_3-4_a

ab3t1254

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close