fbpx

Janë zhdukur dy të mbrojtur në Shtëpinë “11 Tetori”

Dy persona të mitur, të mbrojtur të Shtëpisë për fëmijë pa prindër “11 Tetori” janë zhdukur më datën 26 të këtij muaji. E punësuara në Shtëpinë, L.J. (39) në stacionin policor “Qendër” ka paraqitur se më 27 prill nga shtëpia janë nisur për në drejtim të panjohur dy të mbrojturit e tyre të moshës 16 dhe 17 vjeçare. Po ndërmerren masa për gjetjen e personave.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button