fbpx

Remenski: Paratë për pushim të lindjes dhe ndihmë sociale në kasafortë

Politikat hipokrite të Nikolla Gruevskit dhe kumbarës së tij – ministrit të financave nuk kanë fund, shkruan në rrjetin social “facebook” ministrja për punë dhe politikë sociale, Frosina Remenski, transmeton Portalb.

“Në tentim që të akuzojnë dikë tjetër për obstruksionet drejt MPPS edhe përkundër pagesave në kohë dhe me rregull, gati një muaj qëndrojnë në kasafortë pagesat e parealizuara ndaj qytetarëve për:

  • Pushimin e lindjes 195.069.448, 00 denarë;
  • Të drejtat për mbështetje sociale për muajin mars 375.051.571,00;
  • Mjetet për shoqatat e mbrojtura të cilat punësojnë persona invalid 64.402.617,00 denarë.
  • Mjete për sigurim shëndetësor8.689.231,00 denarë
  • Mjete për banja që japin shërbime për banja rekreative për penzionerë 10.755.722, 00 denarë;
  • Ndihmë financiare për qytetarët për shtëpi të djegura dhe mjekim 240.000, 00 denarë, etj.

Ose në tërësi, afër 12 milion euro të pa paguara”, ka publikuar Remenski./Portalb

13010672_1133972056634047_6288404430529374052_n

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close