fbpx

Lençe Ristoska nga PSP: Gratë si mbrojtëse të drejtësisë

Lençe Ristoska nga PSP: Gratë si mbrojtëse të drejtësisë

‘Si grua mburrem që në tërë këtë sistem ekzistojnë gra të cilat janë të guximshme dhe veprojnë sipas ligjeve’, tha prokurorja nga PSP, Lençe Ristoska, duke theksuar se realizimi i së drejtës është ende i shtruar me frikë dhe pasiguri tek njerëzit.

Gjatë prezantimit të saj në konferencën për media shoqërore Engage 2016, Ristoska gjithashtu tha se edhe pse deklarohemi si një shtet demokratik, ende të drejtat e grave nuk respektohen, kurse shoqëria pret që ato të realizohen.

Duke numëruar gratë të cilave ajo i admiron, aj shtoi se “Heroine jemi edhe ne nga PSP”, fjalim ky i cili u përkrah me një duartrokitje të fortë nga publiku.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close