fbpx

Kush flet keq?

“Dikush, duke mos qenë në gјеndje të arrijë sukses në këtë botë, hakmerret duke folur keq për të.”

Тhënie nga François-Marie Arouet i njohur si Voltaire.  Ishte një shkrimtar francez i Iluminizmit, historian dhe filozof i njohur për zgjuarsinë e tij dhe për mbrojtjen e lirive civile, duke përfshirë lirinë e fesë, lirinë e shprehjes, tregtinë e lirë dhe ndarjen e kishës nga shteti.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close