Takimi me vetveten!

“Një ditë, në ndonjë vend, në ndonjë cep, pashmangshmërisht do të takohesh me vetveten. Dhe kjo, vetëm kjo, mund të jetë më e lumtura ose më e hidhura e ditëve të tua”.

Thënie nga Pablo Neruda, shkrimtar çilean.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button