fbpx

Aksioni gueril: ‘Protestoj për të mos emigruar’

Duke pasur parasysh protestat 8 ditore të lëvizjeve dhe organizatave civile në Shkup kundër vendimit të kryetarit Ivanov për abolim dhe dorëheqjes së tij, sot në mëngjes në qytetin e Shkupit është zhvilluar një aksion gueril.

‘Protestojë për të mos emigruar’ ishte plaketa e sotshme e ngjitur në një nënkalim të Shkupit nga persona të cilët nuk pajtohen me vendimin e Ivanovit.

“Protestojë për një jetë dinjitoze në shtëpi, për përgjegjësi, për Maqedoninë. Protestojë për liri! Bashkangjituni, çdo ditë në ora 6!, ky është mesazhi i një aksioni gueril në mëngjes në qyetetin e Shkupit.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close