fbpx

Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privat (VIDEO)

Të gjithë ne jemi ndjerë të bezdisur të paktën një herë nga një telefonatë pa numër. Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni.

Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate? Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj.

Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video:


Ja si të zbuloni se kush ju telefonon me numër… by CVStream

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close