fbpx

Vazhdojnë aktivitetet me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e ditëlindjes së Muhamedit a.s. të parapara nga Bashkësia Fetare Islame, sot, në qendren e Gostivarit, nxënëset e Medresesë “Isa Beu”, paralelja e vajzave në Gostivar, zhvilluan aktivitetin e rradhës duke shpërndarë fletushka me moton “Muhamedi a.s. shëmbëlltyrë për njerëzimin”  si dhe nga një pako me llokumë të sponzoruara nga kompania “Bllagoja Gjorev A.D” e cila posedon edhe çertifikatën Hallall nga BFI. Aktiviteti i rradhës është nesër në ora 19, me ç’reast Myftinia  e Gostivarit organizon manifestimin tradicional ” Mirë se erdhe o  Resull-llah” në palestrën sportive “Rinia”.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close