fbpx

Çair: Rikonstruim i tërësishëm i sinjalizimit rrugor në dy udhëkryqe (FOTO)

​Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit dhe ndërmarrjen publike “Rrugët dhe rrugicat” filloi rikonstruimin e tërësishëm të sinjalizimit rrugor në udhëkryqin “Kemal Sejfulla” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase” në të cilin do të vendoset shtylla dhe semafora të rinj, si dhe do të bëhet riprogramimi i tyre.

“Qëllimi i këtij investimi është parandalimi dhe zvogëlimi i aksidenteve që janë të shpeshta në atë udhëkryq”, njoftojnë nga komuna.

IMG_8656

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close