fbpx

Kush janë të çkyçurit?

“Kjo është marrëdhënia që kam me botën: jam gjithmonë duke u përpjekur të iki nga realiteti. Unë jam një ëndërrimtar, nuk ndjehem në harmoni me kohën dhe shoqëritë në të cilat jetoj.”

Thënie nga Amin Maalouf. Ai është një shkrimtar me origjinë libaneze që ka jetuar në Francë. Është shkrimtar tejet i njohur, shkruan në gjuhën arabe dhe frënge si dhe është përkthyer në shumë gjuhë të botës.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close