fbpx

Turqi, vazhdojnë rastet e korrupsionit

Pesë të dyshuarit të cilët ishin arrestuar si pjesë e operacionit anti ryshfet në qendër të Stambollit janë liruar, ndërsa marrja në pyetje nga gjykata e 8 të dyshuarve vazhdon ende.

3 nga 5 e të dyshuarve u liruan pas marrjes në pyejte në një stacion policor.

10 të dyshuar duke përfshirë 2 gra të cilët kanë qenë të ndaluar për krim financiar dhe krim të organizuar në departamentin e policisë së krimit, janë dërguar në ndërtesën e gjykatës Caglajan në Stamboll, transmeton Mesazhi.

8 nga 10 të dyshuarit të cilët u morrën në pyetje në zyrën e prokurorit janë dërguar në gjykatë, ndërsa 2 të dyshuar janë liruar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close