fbpx

Rihen për kufomë në spitalin e Shtipit

Një luftë e vërtet ka filluar mbrëmë para spitalit të Shtipit mes dy kompanive të licencuara për shërbime varrimi, njëra nga Manastiri e tjetra nga Strumica.

Konkurrentët në fillim janë zënë me fjalë dhe kanë përfunduar me grushta pasi nuk mundeshin të merren vesh kush do ta transportojë të vdekurin në Probishtip, kanë deklaruar punonjësit e spitalit.

Transporti i kufomës nga Shtipi deri në Probishtip mund të kushtojë 500 euro.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button