Eshtë rrezik i madh të takosh femrën që…

“Eshtë rrezik i madh të takosh femrën që të kupton plotësisht. Kjo gjithnjë përfundon me martesë.”

Oscar Fingal O’ Flahertie Wills Wilde (Oskar Uajlld) ishte një shkrimtar dhe poet shumë i njohur anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button