Bllokohet faqja që e tregon borxhin publik, ja ku mund ta shihni në tjetër vend

Pas bllokimit të ueb faqes për përcjelljen e borxhi publik të Maqedonisë nëpërmes numëratorit të vënë në ueb faqen e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM), tani borxhi publik mund të përcillet në kët ueb-faqe “www.countrymeters.info”, njofton Portalb.mk.

12314

Sipas informatave të fundit, borxhi publik është 49, 18% nga bruto prodhimi shoqëror (GDP) dhe borxhi për çdo qytetar është 2 563 dollarë. Megjithatë, siç mund të vërehet se ky borxh në vazhdimësi rritet.

Lideri i opozitës, Zoran Zaev, gjithashtu paralajmëroi se nëse vijnë në pushtet, në Portën triumfale do të vendosin numërator  për kthyerjen e parave të vjedhura sikur ai në afërsi të Time Square në Neë York.

Numërator që e numëron borxhin nacional gjerman ka edhe në Berlin.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button