Memedi: Osmani me çdo kusht më kërkoi bashkëpunim me këtë parti…

Kryetari i sfiduar i RDK-së, Vesel Memedi flet në emisionin “200” për marrëdhëniet e tij me Rufi Osmanin dhe Lëvizjen “Besa”.

Ai thotë se Rufi Osmani ka kërkuar bashkëpunim me çdo kusht të RDK-së me Lëvizjen “Besa”. Kjo ka bërë sipas tij që të dy, dikur bashkëpunëtorë të ngushtë, të ndahen për shkak të koncepteve të ndryshme.

Vesel Memedi përjashton bashkëpunim me Lëvizjen “Besa” për shkak se siç thotë ajo “në platformë ka përçmimin, nënçmimin” ndaj personalitetit të tij dhe kështu me radhë.

Emisioni 200 transmetohet sonte në Alsat-M, ora 22:30.

Vesel Memedi, kryetari i RDK-së u sfidua nga disa anëtarë të kësaj partie dhe më pas sipas tyre u shkarkua si drejtues i…

Posted by 200 on Tuesday, March 15, 2016

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button