Dashuria nuk njeh…

Mrekullia e dashurisë ndonjëherë shihet edhe në fuqinë e saj për të mbijetuar pavarësisht dhe përkundër tendencave për ta shuar me norma dhe rregulla shoqërore. Dashuria nuk njeh rregulla.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button