Filmi i animuar që ka tronditur botën (Video)

Ky është një film i animuar i cili zgjat vetëm tre minuta por që në brendi prek shumë gjëra mbi botën ku jetojmë dhe raportin e njeriut me natyrën.

Filmi i realizuar nga Steve Cutts, flet më shumë se çdo fjalë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button