Letrat me ngjitëse i keni përdorur gabim gjatë gjithë jetës!

Përdorues të letrave me ngjitëse: Jeta juaj ka për të ndryshuar për mirë falë blogerit Martin Schapendonk, i cili ka postuar një teknikë të re revolucionare të heqjes së letras, pa krijuar përthyerjen e bezdisshme që hasim të gjithë.

 Edhe ju me siguri si pjesa e tjetër e botës, kur doni të përdorni një letër me ngjitëse, e kapni atë nga fundi dhe e tërhiqni deri sa pjesa e fundit me ngjitëse të shkëputet nga blloku. GABIM! Duke e kapur letrën nga njëra anë e pjesës së ngjitur dhe ta tërhiqni, nuk do të keni përthyerjen që në shumë raste e bën letrën të mos qëndrojë e ngjitur.

l_1457946570-7907978

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button