Kështu duket Shqipëria nga hapësira (Foto)

Dy astronautët e NASA-s, Kelly dhe kozmonauti Mikhail Kornienko, gjatë qëndrimit të tyre në hapësirë, kanë bërë shumë fotografi të tokës për një periudhë një vjeçare, që nga fillimi i vitit 2015 deri më 29 shkurt 2016.

Mes fotografive të shumta, kemi shkëputur dy fotografi, ku duket Shqipëria nga hapësira.

Të dy fotografitë janë shkrepur gjatë natës.

Në këto fotografi, pjesa e rrethuar me rrethin e kuq i përkasin Shqipërisë.

shqiperia nga hapesira

shqiperia nga hapesira2

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button