Dika: E shkarkuam Memedin; Memedi: Këta janë persona jo legjitim

Shkarkohet Vesel Memedi në mbledhjen urgjente të kryesisë së RDK-së në Tetovë sot ora 13 në Tetovë, raporton Portalb.

Lajmin për redaksinë tonë e ka vërtetuar edhe Artan Dika, anëtarë i Kryesisë Qendrore të RDK-së.

“Po, në praninë e më shumë se 60% të kuvendarëve është shkarkuar Vesel Memedi. Për detaje më të hollësishme nga mbledhja e sotme do ju informojmë gjatë ditës”, sqaroi për Portalb Dika.

Nga ana tjetër Vesel Memedi nuk ka dashur të komentojë mbledhjen e inicuesve për shkarkimin e tij.

“Nuk merrem me njerëz jo legjitim që janë shkarkuar dhe suspenduar nga partia. Nuk merrem me atë temë”, u përgjigjë shkurt për Portalb Veseli./Portalb

LEXO: RDK me dy mbledhje paralele
LEXO: 
Reagimet nuk ndalen, kryesia e RDK sërish me letër të hapur për ngjarjet e fundit në RDK
LEXO: Përsëri flet Memedi për ngjarjet e fundit në RDK, ja çfarë thotë
LEXO: Ja se çfarë thotë Sela për përçarjet në RDK
LEXO: Këshillë vëllazërore organizatorëve të puçit dhe anëtarsisë së gjërë dhe simpatizantëve të RDK-së
LEXO: Kryesia e ngushtë e RDK me letër të hapur sqaron iniciativën për shkarkimin e Vesel Memedit
LEXO: Ja se çfarë thotë Memedi për iniciativën e shkarkimit të tij
LEXO: Rufi Osmani: Ja e vërteta përbrenda RDK-së, jam jashtë konfrontimeve të brendshme
LEXO: Lëvizja BESA flet për zhvillimet e fundit në RDK

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button