Kam parë njerëz që…

“Kam parë njerëz që largoheshin nga unë pa asnjë arsye dhe persona që qëndruan dhe pse u dhashë gjitha arsyet për të ikur!”

Charles Bukowski, shkrimtar shumë i njohur amerikan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button