Njeriu i urtë është superior ndaj…

“Njeriu i urtë është superior ndaj çdo fyerje që mund t’i bëhet, dhe përgjigja më e mirë për sjelljet e këqija, është durimi dhe vetëpërmbajtja!”

Moliere, shkrimtar francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button