Kështu jeton foshnja për nëntë muaj në mitër të nënës (Video)

Të mbash një fëmijë në bark për nëntë muaj është kënaqësi dhe sakrifikë.

Video më poshtë tregon se si një fëmijë jeton për nëntë muaj në mitrën e nënës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button