Nënshkodra përsëri e përmbytur (Video)

Rritja e nivelit të ujërave në lumenjtë Drin dhe Buna, e shoqëruar me shkarkimet nga hidrocentrali i Vaut të Dejës, ka krijuar një situate problematike në zonën fushore të Nënshkodrës, ku janë përmbytur rreth 900 hektarë toka bujqësore, transmeton VOA.

Përkeqësimi i situatës ndodh ndërkohë që banorët e Nënshkodrës prej disa javësh po protestojnë në kërkim të vlerërs së plotë të dëmeve që ju shkaktua nga përmbytjet masive të viteve 2010-2011.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button