Momenti kur deputeti grek që shahej dëbohet nga salla e Parlamentit (VIDEO)

Anëtari i Parlamentit Europian Csaba Sogor, gjatë seancës së djeshme e dëboi nga seanca plenare në Strasburg anëtarin e partisë politike “Agimi i Artë”, për shkak të fjalorit racist dhe ofendues kundër popullit turk. Ende nuk dihet nëse anëtari i partisë politike “Agimi i Artë” do të dënohet për përdorim të gjuhës së urrejtjes. Shikoni videon e plotë në vazhdim:

Momenti kur deputeti grek që shahej dëbohet nga salla e Parlamentit

Posted by Portalb on 2016-03-11

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button