Llojet e meshkujve të cilët nuk mund të jenë burra të mirë

Nëse ju jeni në lidhje me njërin nga këta lloje të meshkujve, mos u martoni me të, nëse nuk doni që martesa juaj të shndërrohet në një makth.

Me “Djemtë e mamit”
Djem të cilët nuk janë në gjendje të vendosin vetë për diçka, më shumë bisedojnë me nënën e tyre sesa me partneren dhe presin që gruaja të përkujdeset për të në mënyrë të njëjtë, sikurse nëna e tyre.

Meshkujt që nuk dinë t’i përdorin paratë
Jo vetëm ata që kanë rrogë të vogël, por edhe që nuk dinë t’i rendisin prioritetet, ky tip i meshkujve është ngarkesë e tepërt për martesë, kjo lidhje mund të pëlcasë shumë lehtë për shkak të grindjeve financiare, thotë Connor.

Meshkujt që nuk kanë miq
Connor thotë se nuk është i rëndësishëm numri i miqve, por nëse nuk ka asnjë shok, atëherë shpesh kjo është tregues i karakterit të tij vetjak dhe të çuditshëm, gjë e cila nuk është e dëshirueshme në martesë.

Meshkujt që ju nënçmojnë në publik
Nuk është e rëndësishme arsyeja ose sjellja, veçse ndjenja e fyerjes dhe e përçmimit. Kjo tregon se ai mashkull nuk ka vetëkontroll, për të është e rëndësishme shfryrja e zemërimit. Ky tip i mashkullit gjithherë dëshiron të dominojë, pra edhe në martesë.

Meshkujt që janë të paedukuar ndaj të tjerëve
Qoftë fjala për kamerierin, rojtarin e vendparkimit ose për arkëtarin, sjellja e paedukuar e shpreh karakterin e vërtetë të mashkullit, të cilin e fsheh nga gruaja, porse me kohë patjetër do të dalë në sipërfaqe.

Meshkujt të cilët nuk mund të bëjnë shaka në llogari të veten
Sjellja e tillë zbulon pasigurinë dhe komplekset, ky tip nuk është bazë e mirë për marrëdhënie të suksesshme. Po kështu, thotë Connor, tipi i këtillë është shumë kritikues ndaj të tjerëve, ndërsa fare pak ndaj vetvetes.

Meshkujt të cilët asnjëherë nuk kundërshtojnë
Nëse keni mashkullin i cili e miraton çdo veprim tuajin, kjo mund të jetë mirë në fillim, por shumë shpejt do t’ju mërzitet. Sepse te ky tip zbulohet karakteri maniak, me pengesa në martesë, ndërsa partnerët do të duhej ta korrigjonin e ta udhëzonin njëri-tjetrin. Nëse keni mashkullin i cili e miraton çdo veprim tuajin, kjo mund të jetë mirë në fillim, por shumë shpejt do t’ju mërzitet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button