Noizy: Një urim special për nënën

Një ndër reperat më të njohur dhe më të dashur të skenës shqiptare ka vendosur t’i kushtojë një urim të veçantë nënës së tij. Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Noizy ka nxjerrë një foto me nënën në faqen e instagramit duke shprehur dashurinë që ndien për të. Ai ka shkruajtur: “Do jepja gjithcka të ndjeje dhe ti dashurinë e një nëne, Ashtu siç po ndjej unë dashurinë tënde, Të Dua Nënë Malli sa m’ka marr.”

Për të gjithë është e shtrenjtë dashuria e një nëne dhe në raste të tilla që urimet bëhen kaq të veçanta, ndjenjat marrin akoma më shumë vlerë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button