Grante japoneze për pesë institucione të Maqedonisë

Grante të pakthyeshme në shumë prej mbi 300 mijë euro sot do të fitojnë pesë institucione të Maqedonisë. Grantet i ndan Qeveria japoneze për vitin fiskal 2015.

Dy komuna, dy institucione shëndetësore dhe një shkollë do të marrin ndihmë financiare të pakthyeshme në shumë të përgjithshme prej 302.020 euro. Nënshkrimi i marrëveshjeve grant me konsumatorët e rinj të Maqedonisë do të mbahet në hapësirat e Zyrës japoneze për lidhje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button