Radhë me tenda në Idomeni, të bllokuar 12.000 refugjatë (VIDEO)

Numri i refugjatëve në kampin Idomeni në anën e Greqisë në kufirin me Maqedoninë, duke e parë nga perspektiva e lartë është mjaft i madh, shkruan REL, transmeton Portalb.

Radhë me tenda në fushë dhe përreth hekurudhës . Për shkak të vendimit të Austrisë për kufizimin e numrin të refugjatëve, Maqedonia, ashtu si edhe vendet tjera të rutës Ballkanike, kanë lëshuar vetëm disa qindra refugjatë në ditë. Deri para disa muajve, kufirin e kanë kaluar disa mijëra refugjatë. Idomeni tani është bërë mjaft i ngushtë për refugjatët. Në kufirin me Maqedoninë tani janë bllokuar më shumë se 10.000 refugjat.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button