Muhamed Memedi reklamë për Franck Caffe

Pas sukseseve të mëdha me foto-sesione, 22 vjeçari nga Shkupi Muhamed Memedi ka vendosur të shkoj një hap më tej. Së fundi, në bashkëpunim më AsNas Photography, ai ka realizuar një reklamë për Franck Caffe.

Kostumi kuq dhe këmisha bardhë, e bëjnë atë mjaftë tërheqës, ndërsa me bukuroshen mjaftë tërheqëse prapa supeve dhe me duart e tij në supet e saj, i bashkon Franck Caffe.

“Kjo është reklama ime e parë, por në këtë fushë do të jem gjithnjë i hapur për bashkëpunim”, thekson 22 vjeçari ndryshe i njohur edhe si Meti, transmeton telegrafi.

Muhamed Memedi, deri më tani ka realizuar mbi 200 sesione fotografish. Fotografitë e tij mund t’i ndiqni në llogarinë e tij zyrtare në Instagram “Meti Deuces” dhe në rrjetin social Facebook “Meti Memedi”.

12788119_1091297027581550_258778122_n

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button