‘Etnon’ dhe Genta, publikojnë “Shake it” (VIDEO)

Rep grupi Etnon dhe këngëtarja Genta Ismajli kanë vendosur që të vinë me një duet se bashku para pranverës.

Dueti është lansuar sot dhe është njëri prej bashkëpunimeve të radhës që po vinë nga shumë këngëtarë.

Kënga quhet “Shake it”. Kjo këngë është pjesë e një projekti të tre artistëve që janë gjatë në skenën tonë muzikore.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button