I stërviti bletët për të bërë mjaltin nga marihuana (Video)

Bletët e gjinisë mashkullore kanë qenë gjithmonë insekte të palodhura në natyrë, që kanë krijuar mjaltë mjaftë të shëndetshme. Por, një francez vendosi të bëjë diçka të pazakontë me bletët e tij, transmeton Gazeta Express.

Francezi i njohur si Nicolas, 39 vjeçar, vendosi që t’i trajnojë bletët e tij, që ta vënë produktin e tyre në fletat e marihuanës. Ndryshe, atë mjaltë, Nicolas e quan “CannaHoney”.

Sipas tij, mjalti e dalur nga këto bletë do të jetë mjaftë shëruese, e cila gjithashtu mund të përdoret për shërimin e shumë sëmundjeve.

Megjithatë, Nikolas është një dashamirës i natyrës dhe insekteve që nga fëmijëria, gjithashtu një mbështetës i madh i kanabisit mjekësor.

Ai me bletarinë merret që 20 vite, i cili tashmë zotëron tridhjetë koshere në Spanjë.

Shikojeni videon për të parë se si bletët bëjnë mjaltë nga marihuana (Kanabisi).

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button