Pse hesht qeveria e Isës dh e Hashimit?

Po t’i ndalonte dhe t’i kthente mbrapa qeveria e Kosovës tekstet shkollore të Serbisë që mos të lejohen për nxënësit e pakicës serbe ne Kosovë besoni apo jo se ish çart Serbia, BE-ja, Rusia po ashtu edhe Ban Ki Moon.
Kurse qeveria e Serbisë i kthen mbrapa tekstet shkollore të dedikuar për nxënësit shqiptare të luginës së Kosovës, qeveria e Kosovës dhe qeveria Shqipërisë hesht sikurse nuk ka ndodh asgjë njëkohësisht hesht edhe BE-ja dhe Ban Ki Moon.
Qeveria e Serbisë asgjë çka është shqiptare nuk i lejon nuk i pranon ne Serbi kurse qeveria e Isës dhe e Hashimit i lejon pa ndërpre të hyn kamionët me produkte të Serbisë ne Kosove duke ja garantuar dhe mbrojt tregun.
Çuditshmërisht Isës dhe Hashimit dhe versit e tij siç është Ramiz Kelmendi dhe të tjerë që i kanë lidhjet direkt me bizneset të krimineleve të Serbisë nuk e kanë mirëprit rrokullisjen e kamionit duke frikua që po e humb tregun Serbia duke ndjek dhe përndjek aktivistet që rrokullisen kamionin.
Duhet përkrah këta aktivist me këto iniciativa që po e zgjojnë dhe kthjellin popullin të mendojnë nga Shqipëria dhe jo të shikojnë nga Serbia me propaganda e pushteti të Isës dhe Hashimit dhe t’i heqin njëherë e përgjithmonë barërat e panevojshme të tregut me Shqipërinë dhe përfundimisht të ngrisim masën e reciprocitetit me Serbinë.
Ku na mbeti Edita Tahiri që na lodhi me reciprocitetin me Serbinë?
12498641_978041895622553_68438441_n

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button