Asnjëherë mos i besoni një politikani që…

“Asnjëherë mos i besoni një politikani që shitet patriot! Politika dhe patriotizmi nuk shkojnë bashkë”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button