Nuk e lejuan të ndërtonte garazh, por ai e gjeti një zgjidhje unike (Video)

Autoritete komunale në Brekel të Gjermanisë, i kanë ndaluar një burri të ndërtojë garazh.

Por, Eric Vakeman ka qenë këmbëngulës, që të mos e lë veturën në rrugë dhe në të njëjtën kohë mos të bie ndesh me ligjin.

Ai e ka vendosur një xham të madh, me pretendimin se është dritare, ndërsa poshtë e ka vendosur një mur të vogël i cili lëvizet lehtë, transmeton Telegrafi.

Megjithëse një palë dyer automatike të derës do të ishin të përkryera për një shofer në moshën e tij, kjo ide po konsiderohet shumë e mirë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button